Net4kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven.

Vanuit het geloof dat kinderen over de hele wereld de next generation zijn die onze toekomst vormgeven, biedt Net4kids kansen aan kwetsbare kinderen om zich te ontwikkelen. Een kans te geven op de arbeidsmarkt. Ze doet dit door bedrijven in Nederland te verbinden met passende, concrete initiatieven wereldwijd. Net4kids combineert een zakelijke aanpak met emotionele betrokkenheid en geeft op een transparante manier invulling aan het MVO-beleid van bedrijven die dit onderwerp hoog op de agenda hebben staan.  

Nederlandse ondernemers helpen Net4kids met het opzetten van kinderhulp-projecten door te investeren in onderwijs, gezondheidszorg en een veilige omgeving. Maar nu is er door de Coronacrisis een acuut probleem. Wij zijn kwetsbaar, maar zij zijn nog veel kwetsbaarder. Al deze kinderen hebben ons meer nodig dan ooit tevoren.

Vul bij uw bestelling de code Net4kids2021 in en wij schenken 20% van het aankoopbedrag aan Net4kids. Zo beschermt u niet alleen uzelf en uw collega’s, maar draagt u ook bij aan schoon drinkwater, zeep en voedselpakketten voor de kinderen in de projecten van Net4kids. 

Als geste naar uw medewerkers en om hen veiligheid te bieden in open ruimtes (zoals openbaar vervoer) kan Xelit op individueel niveau een medewerkerspakket bezorgen. Dit pakket bestaat uit een doos met daarin 50 mondneusmaskers (niet-medisch Type I), een pakje desinfectie-wipes (100 stuks), een begeleidend briefje en een gebruiksaanwijzing. Als u dit pakket aanschaft en Net4kids2021 invult als code, schenken wij 20% van het bedrag aan Net4kids.

Indien u maskers in grote hoeveelheden nodig heeft, kunt u de maskers ook in grootverpakking aanschaffen. Ook bij aanschaf van deze maskers wordt 20% van de opbrengst aan Net4kids geschonken. De code is eveneens Net4kids2021.

Club van Duizend

Samen met ondernemend Nederland is Net4kids De Club van Duizend gestart. Zij vragen 1000 bedrijven om (eenmalig) €140 te doneren aan Net4kids. Dankzij deze support kunnen zij, in deze Coronacrisis, zoveel mogelijk kinderen en hun families helpen overleven. Kom jij, net als Xelit, bij De Club van Duizend?

Klik hier voor meer informatie